МВР с подробности за 15-годишния, колабирал пред дискотека в Правец

  • 28 юли 2022 15:24

  • 12048
  • 3
МВР с подробности за 15-годишния, колабирал пред дискотека в Правец
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Към 1.40 часа през изминалата нощ, при извършване на обход в района на дискотека в центъра на Правец, пеши патрул на РУ-Правец забелязал пред входа на заведението момче във видимо нетрезво състояние, което повръща. Униформените незабавно се притекли на помощ, опитали да разберат повече за състоянието му и бързо организирали завеждането му във Филиала за спешна помощ, който се намирал в непосредствена близост, съобщават от пресцентъра на МВР.

След преглед, от там младежът е транспортиран в токсикологията на столична болница.

Добро утро от Пирогов!

Междувременно полицейските служители провели разговор с родителите му, които заявили, че представената от сина им декларация не е подписана от тях. Снети са сведения и от двамата младежи, придружили го до Спешна помощ. Пред тях той е споделил, че е пил алкохол от чашата на непознат в дискотеката, за което съжалява. От проведените първоначални беседи със свидетели не са установени данни за употреба на други вещества, освен алкохол.

По данни на бащата на непълнолетния, днес той е изписан от болничното заведение в добро общо състояние.

Служители на РУ-Правец извършват активни действия за изясняването на всички факти и обстоятелства по случая, включително преглед на записи от камерите за видеонаблюдение, установяване на всички лица от обкръжението на младежа, снемане на сведения от тях и родителите му. Паралелно с това ще бъде извършена обстойна проверка на нощното заведение – документация, пропускателен режим по отношение на малолетни и непълнолетни и предлагането им за консумация на алкохол и други вредни за здравето субстанции.

Всички събрани материали ще бъдат докладвани по компетентност в Районна прокуратура-Ботевград.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
12048 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Poeta

2022.07.28 | 23:28

3
Извадил е късмет момчето края на 90-те един от квартала така пи от чужда чаша после му шиха розичката и след това превъртя и стана престъпник...
За криминал най-важен депутатски имунитет

2022.07.28 | 22:00

2
"Полицай от Специализираното подразделение за опазване на обществения ред във Варна, отличен с 20 награди за залавяне на опасни престъпници, е бил арестуван за участие в лизингова измама със смартфони..." - сега този криминал е депутат-"народен" избранник има имунитет и може да продължава измами.Обаче със такива депутати майка България ще удави в наркотици.
Криминална властта

2022.07.28 | 17:08

1
"Полицай от Специализираното подразделение за опазване на обществения ред във Варна, отличен с 20 награди за залавяне на опасни престъпници, е бил арестуван за участие в лизингова измама със смартфони..." - сега този криминал е депутат-"народен" избранник.

Добави коментар

Водещи новини