Управител в емблематичен ресторант е загиналият при зверската катастрофа край Бургас

  • 19 юли 2022 09:05

  • 50235
  • 1
Управител в емблематичен ресторант е загиналият  при зверската катастрофа край Бургас
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Голяма трагедия отне живота на 36-годишен мъж. 

Както novini.bg писа вчера, младият мъж се движел на пътя Средец-Бургас, вероятно пътувал за работа. По неустановени причини той е загубил управление над возилото.

Още една тежка катастрофа, загина млад шофьор

Последвал зверският удар, от който колата буквално е смялана, а Тодор е издъхнал на място. 

Инцидентът е станал вчера малко преди 13:00 часа.

Загиналият водач е служител на култовата верига Dock 5, която управлява едноименния луксозен ресторант и най-голямата дискотека, намиращи се на територията на Морската гара в Бургас. От няколко месеца Тодор Арабаджиев е заемал високата позиция на управител. Бил е изключителен професионалист, амбициозен, който непрекъснато се развивал, съобщава "Флагман".

„Тодор от много години се занимава с ресторантьорство. Работел е във висок клас заведения както у нас, така и в чужбина. Дълги години е бил в София, но преди няколко години се върнал, за да продължи кариерното си развитие в Бургас. Първоначално работеше като сервитьор в емблематичния ресторант DOCK 5 на Морска гара, а впоследствие стана и управител на заведението“, разказаха негови колеги. 

Хората в село Черни връх, където 36-годишният мъж живеел, също са съкрушени от новината за кончината му. Населеното място днес буквално е потънало в траур. 

„Не мога да повярвам, това е голяма трагедия. Тодор бе уникален човек – голяма душа, усмихнат, услужлив, винаги готов да помогне на всеки. Един прекрасен младеж“, ридаят съседите му.

Росица Валентинова
50235 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Рени

2022.07.19 | 12:12

1
А бил ли е Лидер, че без тази ЕВРОПЕЙСКА титла няма да СПА спокойно

Добави коментар

Водещи новини