Софиянец заплаши да взриви жена си с граната

  • 26 юни 2012 11:24

  • 773
  • 0
Софиянец заплаши да взриви жена си с граната
©

Задържан е столичанин заради заплаха да взриви жена си с граната, съобщиха от Обалстната дирекция на МВР във Велико Търново.

42-годишният мъж е задържан за незаконно притежание на боеприпаси. Вчера, около 16,00 ч. в приемната на полицейския инспектор в павликенското село Михалци се явила 27-годишна жена от София. Тя разказала на униформения служител, че предния ден в жилище в София, където живее на семейни начала с 42-годишния М. И. двамата се скарали и той извадил граната със запалка и заплашил, че ще я взириви. Тъжителката се уплашила, но успяла да убеди резгневения мъж и да му вземе гранатата. По-късно той заминал за с. Михалци, където живеели родителите й. В момента там били и двете им деца на 5 и 10 г. Притеснена за живота и здравето на децата 27-годишната жена също потеглила от столицата за родното си село. Пристигайки в Михалци, тя потърсила съдействие от полицейските служители и предала граната. Незабавно е било уведомена Специализирана дирекция “Оперативни технически операции” при МВР – София. Неин екип вчера е посетил местопроизшествието и е обезвредил гранатата и запалката.

42-годишният мъж е установен в селото и е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу него е образувано бързо производство

Последвайте канала на

Константин Тодоров
773 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини