Млад мъж влиза в затвора за измама

  • 29 юни 2022 17:11

  • 1289
  • 2
Млад мъж влиза в затвора за измама
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Наказание от шест месеца „лишаване от свобода“ при първоначален общ режим на изтърпяване получи 22-годишен мъж, измамил старозагорка. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

Обвиняемият М.М. е признат за виновен, че през 2020 година е извършил измама като въвел в заблуждение жена, причинявайки имотна вреда в размер на 1000 лева.

Пострадалата С.М. живеела в Стара Загора и решила да прави ремонт на къщата си. Запознала се с М.М., който й разказал, че е майстор по фаянса. Жената решила да го наеме. Двамата отишли в магазин, където собственичката на дома харесала фаянсови плочки. Тя платила за тях капаро от 1000 лева. Казала на служителката В.Р. да се свърже с майстора, когато плочките са в наличност и готови за доставка.

Няколко дни по-късно мъжът отишъл в магазина. Намерил служителката В.Р. и съобщил, че ремонтът се отлага заради починал близък човек. Той поискал да му бъде върнато капарото от 1000 лева. Жената му предала парите, понеже за връзка бил оставен негов телефонен номер и име.

Присъдата е влязла в законна сила и М.М. изтърпява наказанието си, допълват от държавното обвинение.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1289 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гост

2022.06.29 | 23:14

2
Що ли не се учудвам . Кокошкарите ги вкарват в пандиза което е правилно но колко от тия дето окрадоха милиони и милиарди са на топло? Тях кога? Или пред закона накои са по равни от другите
e

2022.06.29 | 17:41

1
верно ли? А такова добро момче беше. Винаги поздравяваше...

Добави коментар

Водещи новини