Николай Цонев: Цветанов е наредил арестът ми да бъде възможно най-унизителен

  • 26 юни 2012 08:04

  • 967
  • 0
Николай Цонев: Цветанов е наредил арестът ми да бъде възможно най-унизителен
© Булфото

Правителството решава всичките си проблеми с арести и публични акции.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия бившият министър на отбраната Николай Цонев по повод скандалния си арест, при който  Роман ВасилевРоман Василев Роман Василев е министър за развитие на електронното правителство от 12 март 2013 г. до 29 май 2013, който тогава беше зам.-градски прокурор на София нареждаше "падане на колене" и окачествяваше Цонев като "абсолютен престъпник".

"Преди ареста е имало оперативка при вътрешния министър, на която той е наредил арестът да бъде възможно най-унизителен. Ако Роман ВасилевРоман Василев Роман Василев е министър за развитие на електронното правителство от 12 март 2013 г. до 29 май 2013 имаше пистолет, мисля че дори щеше да стреля. За поведението си Василев трябваше въобще да бъде отстранен от прокуратурата. Вместо това той беше повишен в длъжност от зам-градски прокурор във върховен прокурор. Очевидно в последните три години си е свършил добре работата", заяви Николай Цонев.

Той съобщи, че в Страсбург е завел дело за унизителния начин на ареста му, а в България - още три дела срещу прокуратурата. "Така че данъкоплатците ще платят за финансирането на новата ми партия "Нова алтернатива", вие също ще платите", обърна се Николай Цонев към водещия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
967 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини