Откриха мъртъв бившия шеф на АПК в Дупница

  • 26 юни 2012 07:40

  • 943
  • 0
Откриха мъртъв бившия шеф на АПК в Дупница
©

Бившият началник в някогашния Аграрно-промишлен комплекс (АПК) в Дупница - 81-годишният Николай Волев, е намерен мъртъв в дома си под леглото. За Волев се грижел негов съсед, който работи като миньор, съобщи в. "Струма".

Вчера около 9 часа съседът отишъл да го навести и открил безжизненото тяло на Николай Волев, който живее на приземния етаж в триетажната си къща, намираща се близо до ОУ "Кирил и Методий" в Дупница. На втория етаж живее бившата съпруга на Николай Волев, третият етаж е необитаем.

Веднага съседът звъннал на телефон 112, дошли дупнишки полицаи, които установили, че етажът, който обитава Николай Волев, е разхвърлян целият, от всички чекмеджета са извадени дрехи и вещи. Най-вероятно някой е търсел нещо, въпреки че роднините на Волев заявили, че не липсват вещи от дома.

Полицаите установили, че няма насилие по тялото на Николай Волев, но то е изпратено за аутопсия в кюстендилската морга. Не се знае и кой е обърнал наопаки помещенията и дали това е станало преди или след смъртта на бившия началник на АПК.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
943 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини