Известни столични извършители на кражби са задържани

  • 29 май 2022 12:33

  • 3276
  • 4
Известни столични извършители на кражби са задържани
© Novini.bg

Криминалисти на ОДМВР - Пазарджик задържаха четирима извършители на домови кражби. Известни столични извършители на кражби са задържани по време на поредния им удар от пазарджишки криминалисти, съобщиха от МВР.

Специализираната операция е проведена от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик със съдействието на  екипи на сектор „Специални тактически действия“ при ОДМВР – Пловдив.

Задържаха трима автокрадци в Пазарджик

През месец май били предприети активни действия от структурите на областната дирекция за противодействие и превенция на домовите кражби и кражбите от офиси на фирми. В хода на оперативните действия в  полезрението на криминалистите попаднали трима столичани на възраст 48, 49 и 54 години. Мъжете били с множество криминалистически регистрации за взломни кражби от жилища и касоразбивания.

В хода на проведените полицейски действия било установено, че вниманието на мъжете е насочено към къща, собственост на 45-годишна жена от Пазарджик.

Те били заловени при проведена полицейска операция в петък вечерта, когато направили опит да отворят входната врата на апартамента на жертвата. Заедно с тях бил задържан и 22-годишен мъж от Пазарджик, който подпомагал групата с информация.

От задържаните и автомобила им са иззети  мобилни телефони, заготовки на ключове, тръбен ключ, щанга тип „кози крак” и ръкавици.

На четиримата са им наложени полицейски мерки за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под надзора на районната прокуратура в Пазарджик.

Продължава работата по изясняване и документиране на престъпната им дейност.    

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3276 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Величка

2022.05.29 | 23:04

4
познавам мъжете извършители- от Люлин са

2022.05.29 | 12:34

1
Хахаха, 24 ка и са на улицата да си бръмчат. Да ти е.а и полицията...
надежда йорданова

2022.05.29 | 12:48

3
спиш ли патко тъпа или с рашкоф си свиркате,гадове мръсни
по добре

2022.05.29 | 12:47

2
го нахакай на шибаната мин-ка

Добави коментар

Водещи новини