Див екшън в Етрополе: Брадва, удари и арест

  • 16 май 2022 14:51

  • 1679
  • 0
Див екшън в Етрополе: Брадва, удари и арест
© Novini.bg

Полицейски екипи предотвратиха разрастването на масово сбиване, задържан е инициаторът на конфликта. Около 17.55 часа на 15 май в РУ-Етрополе постъпил сигнал за масов бой в центъра на с. Малки Искър.

С оглед своевременно овладяване на ситуацията и недопускане ескалация на напрежението на място веднага били изпратени няколко полицейски екипа, в това число и от РУ-Правец. След бързото прекратяване на свадата, е задържан криминално проявен и осъждан мъж от с. Джурово.

Яко млатене между две компании в Кюстендил

По първоначални данни, 33-годишният инициатор на сбиването нанесъл удари с юмрук по главата на свой криминално проявен и осъждан съселянин, ударил с брадва по ръката друг криминално проявен и осъждан мъж от същото село, после спрял мотопед, управляван от жител на Етрополе и ударил с глава водача в горната челюст, след което го подгонил с брадвата. Мъжът изоставил мотопеда и успял да избяга.

В хода на разследването е установено, че в сбиването е участвал и роднина на задържания, избягал от мястото на конфликта преди пристигането на униформените. По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под наблюдението на районната прокуратура.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1679 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини