Иззеха канабис от село Софрониево

  • 21 юни 2012 09:21

  • 1439
  • 0
Иззеха канабис от село Софрониево
© Булфото

Канабис е иззет от два частни имота в оряховско село, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Враца. Около 07:00 часа вчера от служители на сектор „Борба с организираната престъпност”-Враца се проведе специализирана полицейска операция по линия „Наркотици”.

В рамките на извършена проверка в дворно място, прилежащо към частен дом, находящ се в село Софрониево, община Оряхово, ползван от криминално проявеното за лихварска дейност, палеж и притежание на наркотици лице А. В. Ц., живущ в град Козлодуй са намерени общо 16 бр. засадени растения с височина от 100 см до 150 см и ширина от 20 см до 100 см, от които е иззета зелена листна маса с общо тегло 6,3 кг. При направения полеви наркотест листната маса реагира на канабис.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на сектор „Борба с организираната престъпност”-Враца за извършено престъпление по чл.354 в от НК.

От последващи оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия в дом, находящ се в с.Софрониево, ползван от А. В. Ц., са намерени и иззети два полиетиленови плика, съдържащи около 600 гр. зелена, суха, листна маса, която при направения полеви наркотест реагираха на канабис.

По случая е образувано досъдебно производство. А. В. Ц. е задържан за срок от 24 часа в РУП- Враца.

Последвайте канала на

1439 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини