Оргии на травестити и проститутки се вихрят в двора на църквата в Дупница

  • 21 юни 2012 06:34

  • 8847
  • 8
Оргии на травестити и проститутки се вихрят в двора на църквата в Дупница
©

Секс и дрога омърсиха двора на катедралния храм "Св. Георги Победоносец" в Дупница. Незаконен бардак се вихри пред църковните двери за ужас на свещеници и миряни. Гастролиращи проститутки обслужват клиенти в паркчето пред Божия дом, съобщава Стандарт.

Наркомани дишат лепило и се боцкат на сянка по пейките. Крадци причакват хората след молитва и с бой им дърпат ланци и чанти. Само преди ден църквата бе оплискана и с кръв. Травестит бе промушен с нож в гърдите на метри от иконите заради парче салам.

Броиш 10 лева и ти правя вувузелка. Щедрата оферта отправя към мъжете, минаващи покрай оградата на черквата, 45-годишната Диана Атанасова. Ромката от Благоевград е дошла да лови клиенти в разкошната градина пред катедралния храм. Мургавата жрица търчеше гола по алеите и събираше хамали и шофьори доскоро. Накрая обаче реши да обслужи няколко души наведнъж и втрещи миряните с показен групов секс. Диана бе арестувана, но само след няколко дни на нейното място дойдоха колежки от Кюстендил и Перник. Благоевградчанката държи рекорда по наглост от всички участници в бардака. След нея архиерейският наместник Георги Паликарски цял ден ми алеите с маркуч, за да изтече порока и плътската мръсотия.

Отецът няколко пъти влиза в битка с неканените гости, но щом обърне гръб, те отново заемат поста си пред черквата. Хващам някой по-дълъг кол или цепеница и ги гоня по двора, но не помага, признава местният шеф на свещениците. Ако са дупничани, е по-лесно - познаваме се в града и ще ги е срам да ни погледнат в очите. Идват обаче гастрольори, които нямат страх от Бога, не се притесняват дори от анатема, оплаква се Паликарски. Той е категоричен, че положението вече е нетърпимо. Как може да правиш секс пред храма и да крещиш, че тук е по-сладко, недоумява Божият служител. Колегите му също са вдигнали безпомощно ръце. Почти през ден те викат полиция на помощ, за да разгони дрогираните роми. По тревата се търкалят остатъци от туби с лепило, намирани са и спринцовки. Има цели тумби бездомни и просяци. Преди години дори един от тях - Илиян, убил възрастен човек пред храма, но все още е на свобода, разказват дупничани.

Напоследък зачестили и нападенията от крадци. Те се хвърлят върху възрастни миряни, които излизат от църквата, и ги повалят на земята. После късат накитите от врата им и бягат с чантите. Тази неделя обирджия скочил посред бял ден върху 70-годишна баба, за да й вземе портмонето с 5 лева вътре. Хората вече се страхуват да идват на служби или да запалят свещичка пред иконите, признават поповете. Родители пък не пускат децата си от страх да не пострадат от подивелите и дрогирани мургавели.

Последвайте канала на

Novini.bg
8847 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
syphilic

2015.05.13 | 03:22

8
Нищо, бог ще им прости. Човещинка е все пак.Хаха
fuck turk

2015.05.12 | 20:55

7
Как може това да е истина ?!??! Ченгелите пак спят на сянка в упърдяните патрулки и за нищо не може да се разчита на тях !!! А къде са сега и "яките скинари" ? Деба и боклуците мръсни,вече няма думи,с които да опише човек тия мангалски изроди !!!

2015.05.12 | 20:55

6
Някой новини имат голям зрителски интерес. От сайта вече си ги измислят за да ви хванат като балъци. Скоро имаше подобно новина с която направо ви се подиграха. Но все пак важни са кликовете по рекламите, пари падат!
rolidon

2015.05.12 | 20:55

5
Тази картинка е от 20 години,кога по–цветна, кога многоцветна, кога постна.В зависимост от сезоните.Църквата е точно срещу полицията и следствието в Дупница.Ченгета на служба,бяха ангажирани да охраняват вечер Галевци по кръчмите.А пък ако бяхме католическа държава,отдавна католическите свещеници щяха да пратят проституиращите и дрогиращите се,я в някоя болница,я в някоя комуна - и то задължително католически, а не държавни.Но понеже сме православни в Дупница,която мутра през последните 20 години плаща литургията,на тази мутра поповете пеят - Многая лета !!!
Е не се сдържах, кво да направя...

2015.05.12 | 20:54

4
В църквата попа говори "Събрали сме се днес тук, в тази събота" , в далечината до прозореца "Ъ- Ъ- Ъ- Ъ- ВКАРАЙ МИ ГО, О ДА ВКАРАЙ МИ ГО, Ъ - Ъ- Ъ- Ъ- Ъ- Ъ" Попа продължава "за да се помолим на господа" в далечината от съседният бардак отново звуци "О ДА ! - Ще ДОЙДА, Ъ - Ъ - Ъ, ПО СИЛНО, ДАВАЙ, ДАВАЙ , А , А , А , А ВКАРАЙ ГО В ПУТКАТА, ДАВАЙ, А, А , А" Попа мига с очи и продължава отново "да ни помогне в този кризисен момент, и да направи така, че тези хора да видят пътя Абах, О пардон, Амин !"

2015.05.12 | 20:54

3
Как е възможно ?!?!? Граждани няма ли в Дупница да помогнат на попа. То е ясно,че полицията няма да помогне.....
бай

2015.05.12 | 20:15

2
Ми то в града на мутрите, така ще е. Днес в Дупница(егати името)-утре в цяла България..... Хора! Това е. Мутрите победиха, чалгата победи, простотията но превзе отвсякъде.......

2012.06.21 | 11:50

1
adminite, haide stiga s milizionerskata vi zenzura ! ne mi blokiraite komentarite !

Добави коментар

Водещи новини