Рецидивистът Шпионина буйства в ареста, изтръгна врата от пантите

  • 20 юни 2012 15:36

  • 1207
  • 0
Рецидивистът Шпионина буйства в ареста, изтръгна врата от пантите
©

34-годишен рецидивист от Сливница беше задържан за хулиганство и оказване на съпротива срещу органите на реда, съобщават от пресцентъра на МВР.

В понеделник, около 15 минути след полунощ, в районното управление позвънил възрастен мъж и потърсил съдействие от полицията. Той обяснил, че след като се прибрал пиян вкъщи, синът му предизвикал скандал, при който нанесъл няколко удара на съпругата си, като в яростта си изпочупил и част от покъщнината. Служителите на реда се отзовали мигновено на сигнала и задържали насилника. Оказало се, че това е известният на полицията за кражби и осъждан за тежък пътен инцидент Л.Н.-Шпионина.

Когато се озовал в полицейския арест Л.С. не само, че не се вразумил, но започнал да ругае и сипе закани по адрес на полицаите, като ритал и удрял с юмруци по решетките. Шпионина се афектирал до такава степен, че изтръгнал вратата на помещението за задържане от пантите. Срещу него е образувано досъдебно производство по чл. 325, ал.2 от НК за оказване на съпротива на орган на властта с изключителен цинизъм и дързост, за което законодателят е предвидил лишаване от свобода до 5 години. С постановление на Районна прокуратура - Сливница му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок до 72 часа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1207 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини