Ротвайлер нагриза дете

  • 20 юни 2012 14:49

  • 2263
  • 7
Ротвайлер нагриза дете
©

Огромен домашен ротвайлер нахапа зверски дете в двора на начално училище в Пловдив. Песът бил пуснат там от стопанката си без каишка и намордник. Четвъртокласникът Виктор Нушев също играел в двора на НУ „Петко Р. Славейков”, пише вестник "Монитор".

Детето оцеляло по чудо след двуседмичен престой в болница и две операции до момента. „Ротвайлерът е с обратна захапка. Като хване месо и направо къса. Хубаво е, че не е успял да събори детето на земята. Жив щеше да го изяде”, каза дядото на момченцето Кирил Нушев. Детето било ухапано на кръста, отгоре на ръката и на дупето. Случайни минувачи, между които и таксиметрови шофьори от близкия булевард, чули писъците на малкия и зверското ръмжене на кучето. Целият окървавен, Виктор веднага избягал към вкъщи, откъдето близките му го закарали в болница.

Според дядото собственичката на ротвайлера веднага на следващия ден доброволно умъртвила любимеца си. Въпреки това й бил наложен акт от 6000 лева, а родителите на момченцето подали жалба в полицията.

Последвайте канала на

2263 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2013.05.20 | 21:22

2
do koga kuchetata she sa po vajni ot horata v tazi darjava !!!!!! kazvat che jiveem kato kucheta ama sme mnogo po zle ....

2015.03.14 | 16:08

7
Разбира се,че кучетата са по-важни,те дори са и по-интелигентни.Хората озлобяват кучета от комплексарство и малоумие.
гражданин

2013.05.21 | 04:07

6
Писна ми покрай дупките да внимавам да не стъпя и на животинско изпражнение, писна ми да тия и ония разхождат кучетата без документи, без каишки, без намордници - където и както си искат (даже и в манастирите)...! Като гледат животно, да отговарят собствениците за деянията на питомците си като за свои!
Пиронков

2013.05.21 | 04:06

5
Кога ще се научите бре,добри хора,смърт за помиярите и затвор за безотговорните стопани и КУР за мръсните лицемери - природозащитници,готови да убият дете за да спасят 'миличко и невинно кученце,жертва на злите пешеходци - касапи по улиците'. Отрова,огън и куршуми,само това ще ни спаси от четириногите чуми. И едно ми е интересно,кога ще има закон който защитава ЧОВЕЦИТЕ?!
Грендел

2013.05.21 | 04:06

4
Собственичката на това куче вече трябваше да бъде осъдена по бързата процедура за опит за убийство поради безотговорността си! И аз имам куче, което ползвам за охрана, но вадя ли го на разходка намордника и каишката са редовни. Кучето няма вина, че е злобно срещу хора, за това е обучено, но безотговорния стопанин трябва да носи наказателна отговорност за некадърността и безхаберието си!!!
....

2013.05.21 | 04:06

3
куче не може да носи наказателна отговорност, но собственикът му МОЖЕ И ТРЯБВА! когато куче нахапе някого /освен ако не е в имота на собствениците/ - да съдят стопанина, все едно той е нахапал жертвата. ако удариш някого с колата, отиваш на съд, нали? не ти казват "е, ама то колата го е ударила, не шофьорът". колата го е ударила, ама шофьорът я е управлявал. така трябва да е и с домашните животни - да се третират като устройство, управлявано от водача.
svidetel

2012.06.21 | 00:24

1
izrodi ! za6to saon6tavate 4ak sled 2 sedmizi ?!? saboleznovaniq na deteto i blizkite mu. pojelaniq za skoro6tno i palno vazstanovqvane !

Добави коментар

Водещи новини