Таксиджия блъсна старец в София (снимки)

  • 18 юни 2012 14:12

  • 1545
  • 2
Таксиджия блъсна старец в София (снимки)
© Булфото

83-годишен мъж пострада при пресичане на кръстовището между булевардите "Янко Сакъзов" и "Евлоги и Христо Георгиеви" в столицата, съобщава "Булфото".

Възрастният мъж е ударен от такси, когато пресичал на светофара. Пострадалият е откаран във Военномедицинска академия без опасност за живота. Полицейският екип изпратен на мястото изяснява дали пешеходецът не е пресичал на червено.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1545 2

Коментари 2

Добави коментар
Гочев

2012.06.19 | 00:45

1
Започвам вече да си мисля,че в София живеят само извън земни столичани,които напълно пасивно и безотговорно - просто съществуват отнесени от вихъра на живота. И все пак ударението пада върху Националният пенсионерски съюз-защото и там безмълвно и премиренчески се подминават станалите наскоро страшни инциденти: от ухапвания от кучета ; катастрофи и загинали млади хора и пенсионери. Знаете ли колко хиляди пенсионери има само в София. Незабавно трябва да се организират протестни действия и да се иска оставката на Кмета на Община- София- щом не може да се справи с проблема "Бездомни кучета"- само в Студентският град има над 500 броя бездомни кучета...........
Евгени

2012.06.19 | 17:15

2
Мнението е като задника - всеки го има, но не е необходимо да си го показва навсякъде.

Добави коментар

Водещи новини