Торбички марихуана иззеха криминалисти от работилница в Самоков

  • 16 март 2022 15:20

  • 488
  • 1
Торбички марихуана иззеха криминалисти от работилница в Самоков
© МВР

В следобедните часове на вчерашния ден, в хода на полицейска акция срещу наркоразпространението на обслужваната територия, служители на група „Криминална полиция“ в РУ-Самоков и колегите им от участък „7-ми квартал“ предприели проверка на помещение, пригодено за бояджийска работилница.

Открити са 13 топчета с различни размери, увити в хартия и съдържащи суха тревиста маса с общо тегло около 80 грама, реагираща на канабис.

При последвалото претърсване на адреса на наемателя на работилницата полицейските служители открили още три топчета от същото наркотично вещество.

27-годишният мъж от Самоков е задържан в ареста на районното управление с мярка до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Спипаха 18 кг марихуана

Действията по разследването продължават под наблюдението на прокуратурата.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
488 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.03.17 | 01:22

1
Този обичан страдателен залог от българските журналисти: торбички марихуана иззели журналистите = баба нападна вълк... и в този дух нелепости, ги чета от години. Не са чували заръката на журналиста Лео Коен в романите за Ниро Уулф - Пишете винаги в активен залог(започвайте с подлога). Извън българската преса, страдателен залог не съм срещала.

Добави коментар

Водещи новини