15-годишен криминално проявен младеж открадна кола и катастрофира в Бургаско

  • 14 февруари 2022 10:05

  • 954
  • 0
15-годишен криминално проявен младеж открадна кола и катастрофира в Бургаско
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

15-годишен младеж е настанен в бургаската болница, след като откраднал автомобил и катастрофирал, но пред полицията излъгал за случая, съобщиха от полицията.

На 12 февруари в Районно управление - Поморие е получено съобщение за бит и изхвърлен от кола младеж в района на спирката на разклона за село Александрово.

Пристигналият на място полицейски екип установил 15-годишен криминално проявен младеж от село Тънково, който заявил, че е бит от непознати, придвижващи се с автомобил и изхвърлен от купето в района на село Алексадрово.

След проведени полицейски действия е констатирано, че младежът заявява неистини, като самия той откраднал колата на съседка от село Тънково и самостоятелно катастрофирал, блъскайки се в крайпътно дърво.

17-годишен без книжка наби полицай при проверка

Уплашен от раздвоя на събитията, 15-годишното момче решил да излъже полицейските служители. Катастрофиралият автомобил, собственост на 64-годишна жена от село Тънково, е открит по пътя Каблешково - село Александрово.

Младежът с хематом на главата в областта на челото, е настанен за наблюдение в отделение "Неврохирургия" към УМБАЛ-Бургас.

Виолета Симеонова
954 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини