17-годишно е прегазеното край Гоце Делчев момиче, шофьорът е употребил наркотици

  • 30 януари 2022 17:13

  • 8152
  • 0
17-годишно е прегазеното край Гоце Делчев момиче, шофьорът е употребил наркотици
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Шестима души са задържани за трагичния инцидент снощи, при който загина млада жена на пътя между селата Дъбница и Хвостяне край Гоце Делчев. Самоличността ѝ е установена. Тя е на 17 години от село Гърмен.

Двамата от колата, в която е пътувала жената и четиримата в лекия автомобил, който я е прегазил, остават за 24 часа в ареста. Това каза на извънреден брифинг говорителят на Окръжна прокуратура-Благоевград Георги Мадолев:

„В момента е извършена аутопсия, като се очакват нейните резултати, което допълнително ще даде някаква яснота по отношение на механизма, при който е причинена смъртта. Тя е пътувала в едната кола и по някаква причина е слязла от нея. Сега се установяват причините, заради които е напуснала този автомобил, къде се е намирала на пътното платно, в какво положение е било тялото ѝ, когато е била прегазена“.

Отговори на тези въпроси ще бъдат получени след съответните действия по разследването, разпитите на свидетелите, огледите на автомобилите и на самото местопроизшествие.

Младо момиче бе умишлено прегазено в Благоевградско

Към настоящия момент е известно, че лицето, което е управлявало автомобила, прегазил жената, е употребил наркотици. Инцидентът е станал снощи около 20 часа, а сигналът е подаден малко след това. Дали мярката за задържане на шестимата ще бъде удължена ще реши наблюдаващият прокурор, каза още говорителят на Окръжна прокуратура-Благоевград Георги Мадолев, цитиран от БНР.

Последвайте канала на

Весела Найденова
8152 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини