Камион премаза 16 - годишен велосипедист

  • 11 юни 2012 21:01

  • 1220
  • 1
Камион премаза 16 - годишен велосипедист
©

16-годишен велосипедист е с опасност за живота след пътен инцидент, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Добрич.

Днес в 15.36 часа на телефон 112 е получено съобщение за настъпило ПТП в района на бул. „Русия”. Автомобил марка „Зил”, паркиран в горната част на улицата, свързваща бул. „Русия” и ул. „Никола Петков”, поради неизяснени причини тръгнал на собствен ход в посока булеварда.

В камиона се е намирал служител на фирма, извършваща ремонтни дейности на улицата. При потеглянето му водачът на автомобила – 37-годишен мъж с инициали П.Т. от град Каварна, успял да настигне тежкотоварната машина, издърпал колегата си, който се е намирал в камиона – 43-годишния М.Я. от с. Соколово. Последвалите опити на водача да овладее тежката машина са били безуспешни и той също скочил в движение от камиона. Поради големия наклон на пътя, камионът пресякъл двете платна на булеварда, ударил велосипедист с предна лява част и се спрял в дърво. Вследствие на инцидента, в интензивното отделение на МБАЛ гр. Добрич са приети шофьорът на камиона и пострадалото дете. Водачът на автомобила вследствие на падането от камиона е със фрактури на крайници, счупен таз и множество натъртвания – без опасност за живота.

16-годишният велосипедист с инициали Д.Б. от град Добрич е настанен в интензивното отделение на МБАЛ-Добрич, с тежки травми и с опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП гр. Добрич. Продължава работата по изясняване на фактическата обстановка, причинила тежкото пътно транспортно произшествие.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1220 1

Коментари 1

Добави коментар
dobrudzhanka

2012.06.12 | 10:59

1
Dano gospod da im pomaga.Dobre,che niamahe poveche postradaliC

Добави коментар

Водещи новини