Войната по пътищата взе три жертви през последното денонощие

  • 09 юни 2012 10:23

  • 888
  • 0
Войната по пътищата взе три жертви през последното денонощие
©

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 23 тежки катастрофи. Загинали са трима души, 24 са били ранени, съобщи "Дарик радио", позовавайки се на информация от СБА.

От началото на месеца са станали 154 катастрофи, загинали са 24, ранени са 172, с опасност за живота са петима. От началото на годината са станали 2 239 катастрофи, загинали са 219, ранени са 2 655. За района на София са станали 106 леки и две тежки катастрофи с двама ранени.

Пътните настилки в страната са сухи.

Във връзка с извънредната ситуация в района на пътя пътен възел „Петолъчката”-Сливен, продължава да е отклонено движението на МПС. От София за Бургас и обратно, се извършва по следния обходен маршрут: след Сливен - Ямбол - Саранско - Тамарино - Средец - Бургас или Сливен - Ямбол - Екзарх Антимово - Карнобат - Бургас. Пътуващите от Бургас за Котел и Омуртаг да се движат в посока: Бургас - Карнобат - Сургурларе - Пъдарево - Мокрен. От Сливен в посока Котел - Омуртаг се ползва обходно трасе: Сливен – Ичера - Градец. От Котел и Омуртаг за Бургас трафикът се пренасочва през Пъдарево – Сунгурларе - Карнобат.

Последвайте канала на

888 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини