Столични полицаи са разкрили оранжерия за отглеждане на марихуана в домашни условия

  • 04 декември 2021 15:21

  • 1713
  • 2
Столични полицаи са разкрили оранжерия за отглеждане на марихуана в домашни условия
© Булфото (архив)

Столични полицаи са разкрили модерно оборудвана оранжерия за отглеждане на марихуана в домашни условия. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Иззети са 428 саксии със засадени растения в различен стадий на растеж.

В хода на полицейска операция за противодействие на престъпления свързани с наркотици служители на сектор „Наркотици“ при СДВР, проведена вчера, е задържан 45-годишен, криминално проявен мъж. При последвалите процесуално-следствени действия на адреса му във вилна зона „Люлин“, в постройка до къщата, полицаите са разкрили домашно обособена оранжерия за отглеждане на марихуана, оборудвана с различни технологии и химикали подпомагащи растежа на растенията.

По случая е образувано досъдебно производство. След доклад на материалите в Софийска градска прокуратура на задържания днес е повдигнато обвинение по чл. 354 а. Наложена му е марка „парична гаранция“ в размер на 2 000 лв.

Разкриха домашна оранжерия за марихуана в Пловдив

Константин Тодоров
1713 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.12.04 | 17:39

2
ВРЕМЕ Е мекия наркотик, МАРИХУАНАТА да бъде разрешена със закон. ТЯ ВДИГА НА МЪЖЕТЕ САМОЛЕТА И ТЕ КАТО ИЗПОЛИНИ СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА ОРГАЗЪМА СИ! Легализирайте марихуаната. Цигарите които си купуваме в магазините и пушим са вредни. този цигарен бизнес ще заглъхне при легализиране на марихуаната. От това ли се страхувате парламентаристи та не гласувате закон?
от черешата

2021.12.04 | 16:12

1
Това не са ли "коледни звезди" ?

Добави коментар

Водещи новини