Убитата брокерка Теодора Бахлова от Бургас се оказа в избирателни списъци

  • 16 ноември 2021 10:43

  • 3624
  • 3
Убитата брокерка Теодора Бахлова от Бургас се оказа в избирателни списъци
© Фейсбук

Жена, жертва на убийство, присъства в избирателните списъци. Става въпрос за брокерката от Бургас Теодора Бахлова. Разследването показа, че 46-годишната жена е била убита преди година. До днес обаче, по документи, тя продължава да се води жива.

Следите на Теодора Бахлова се губят на 28 октомври 2020 г. По данни на полицията жената е била убита още в деня на изчезването си. През август тази година останки от тялото на брокерката бяха открити на бургаските гробища. Месеци след трагедията дъщерята на убитата алармира, че на семейния адрес продължават да пристигат сметки на името на майка й.

Дъщерята на убитата брокерка през сълзи: Има чадър над убиеца ѝ

„Получавам от Община Бургас писма за данъци, за осигуровки. Да не говорим че е и в листите за гласоподавателите. Това е пълен парадокс. Майка ми се води жива”, каза пред Нова Християна Радоева.

Дъщерята на убитата брокерка с първи думи след разплитането на зловещия пъзел

Бахлова попада в секция 72 в квартал „Драгалевци” - адрес, на който е живяла преди да се премести в Англия.

Вече трети месец Християна посещава институции и опитва да обясни ситуацията, в която се намира. Въпреки, че всички са чули за бруталното убийство, официален документ, удостоверяващ смъртта, дъщерята няма.

„Обяснявам им, че майка ми не е жива. И те ми казват: „Да, разбираме ви, но ни покажете някакъв документ. Обадих се в Съдебна медицина. Оттам ми отговориха, че няма как да ми издадат смъртен акт. Трябвало да имам документ от Прокуратурата. Подадох два пъти молба до Прокуратурата, но искът ми беше обявен за неоснователен”, обясни дъщеря й.

Откриха трион, с който е нарязан Юмер Мехмед и останки на брокерката Теодора Бахлова

Останките от тялото ще бъдат задържани до издаване на тройна съдебно-медицинска и химическа експертиза и за евентуално последващи следствени работи.

Потърсихме отговор и от Съдебна медицина. От там ни обясниха, че досъдебното производство продължава, а без разрешение на наблюдаващия прокурор не може да бъде издадено съобщение за смърт. Потърсихме наблюдаващия прокурор, но от Окръжната прокуратура отказаха коментар по казуса.

Радина Лазарова
3624 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.12.04 | 18:04

3
Герб и дпс половината гласова са от починали.Работа на всички общински кметове.

2021.11.16 | 11:08

1
А гласувала ли е?
Platen optimist

2021.11.16 | 12:28

2
Da , za PP !

Добави коментар

Водещи новини