Спипаха университетски преподавател с рушвет

  • 05 юни 2012 11:41

  • 1202
  • 2
Спипаха университетски преподавател с рушвет
©

50-годишен преподавател от Техническия университет в Габрово е задържан в момент на получаване на подкуп.

600 лв. са били поискани от студент, за да бъде успешно положен семестриален изпит при същия преподавател.

Преподавателят е хванат късно вечерта в понеделник при съвместни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" към Областна дирекция на МВР - Габрово и отдел "Икономическа полиция" - София. Той е задържан за 24 часа.

Областна дирекция на МВР в Габрово призовава, при случаи на изнудване и корупция, гражданите да сигнализират своевременно на органите на реда.

Последвайте канала на

1202 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
бивш студент

2012.06.05 | 13:57

2
Браво бе ! Нима за първи път чувате за рушвет на преподавател и за купуване на изпит. Само ще ви дам един пример : 90 % от издадените дипломи за висше образование във филиала на УНСС-в Хасково; в Свободният университет- в Бургас; в Свободният университет "Черноризец Храбър"- Варна - именно са получени само с пари-законни уж дипломи -без ПОКРИТИЕ.
на № 1

2012.06.05 | 13:57

1
Това е точно така. Аз също страдам в момента от такива "специалисти" за съжаление. Голяма част от моите връстници-които с труд и с постоянство си вземахме изпитите и по нормален начин завършихме висше образование - сега сме без работа- за сметка на фалшивите висшисти. За сведение и те по същият начин също са си купили и работните места.

Добави коментар

Водещи новини