Цапардосаха полицай с пепелник в лицето

  • 04 юни 2012 12:24

  • 889
  • 1
Цапардосаха полицай с пепелник в лицето
©

Полицай пострада при опит да прекрати сбиване в заведение в Долна баня, съобщиха от ОДМВР - София. Пострадалият полицейски служител и колегата му се отзовали на сигнал за скандал в кафене в Долна баня, подаден от управителя вчера около 19.30 часа.

Когато пристигнали на място униформените установили, че скандалът е възникнал между Г.П. на 25 години и неговият съгражданин Г.А. на 30 години и двамата добре известни на полицията, последният осъждан за кражби. Мъжете имали системни пререкания помежду си от години, които се подновявали всеки път, когато се засичали на по чашка. Във въпросната вечер двамата отново били порядъчно подпийнали, избухнал поредният спор, страстите бързо се разгорели, двамата се сбили, изпочупвайки инвентара на заведението. Полицаите се намесили, започнали да разтървават опонентите и да възстановяват обществения ред. Афектираните мъже обаче оказвали яростна съпротива и продължавали взаимно да се нападат. Докато се опитвали да ги укротят, Г.П. хвърлил стъклен пепелник към опонента си, уцелил обаче лицето на единия полицейски служител, като му нанесъл повърхностна порезна рана на носа. Виждайки това другият побойник, който наскоро излязъл от затвора, побързал да избяга.

Г.П. е задържан за срок до 24 часа. Срещу него е образувано бързо полицейско производство за хулиганство. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Novini.bg
889 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.06.04 | 22:28

1
два пепелника да бяха му фраснали на олигофрена-всичките са тъпи послушковци на цецо тъпака

Добави коментар

Водещи новини