Пиян и неправоспособен младеж се заби в канавка

  • 03 юни 2012 11:17

  • 706
  • 0
Пиян и неправоспособен младеж се заби в канавка
©

На 3 юни около 01.50 ч. в РУ "Полиция"- Чирпан се получено съобщение от дежурен лекар за лице пострадало от пътно-транспортно произшествие.

Пострадалият А.К. /19 г./ от село Крушево, общ. Първомай е потърсил помощ в здравното заведение, където е установено, че е с фрактури на лявото бедро и таза. При проведената беседа и последвалия оглед на място е установено, че раненият е участвал в произшествие, настъпило на път III-664, в посока от гр. Чирпан за с. Черна гора, с лек автомобил "Опел Вектра", с пловдивска регистрация, управляван от неправоспособния А.Н. /20 г./ от Чирпан.

При движение с несъобразена скорост водачът е загубил управление над автомобила, напуснал пътното платно в дясно и се блъснал в отводнителна канавка. Двамата са напуснали местопроизшествието, като прибират авариралия автомобил в гр. Чирпан, без да уведомят компетентните служби на МВР. В последствие водачът е установен и тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело - 1,22 промила. Двамата не са ползвали обезопасителни колани. А.К. е откаран за лечение в МБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота.

По случая в РУ "Полиция"- Чирпан е започнато досъдебно производство.

Последвайте канала на

Весела Найденова
706 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини