Хванаха рецидивиста Ърчо след зрелищна гонка по софийските улици

  • 01 юни 2012 16:24

  • 2491
  • 3
Хванаха рецидивиста Ърчо след зрелищна гонка по софийските улици
©

23-годишен рецидивист бе заловен след зрелищна гонка в София, съобщават от пресцентъра на МВР. Известният на полицията мъж е с над 40 регистрации за кражби и грабежи.

До ареста на грабителя снощи около 18 часа часа се стигнало, след като на бул. "Скобелев", близо до болнично заведение младежът нападнал млада жена, дръпнал златното й колие и побягнал. Случаен минувач, станал свидетел на случката, спънал беглеца и той паднал. На помощ се притекъл и друг столичанин и грабителят бил задържан. Докато жената дърпала от ръката му златното си бижу, настанала суматоха, извършителят се отскубнал и побягнал към близка кооперация. Там влязъл в един вход, качил се на втория етаж, разбил входната врата на апартамент, вмъкнал се вътре и скочил от терасата. Долу бил изненадан от преследвалите го граждани и полицейски служител. Пристигнал и автопатрул на районното управление и грабителят бил задържан в полицията за 24 часа.

Р.М. - Ърчо е известен на органите на реда. Младежът е родом от Луковит,адресно регистриран в ловешко село, но пребивава без адресна регистрация в столицата. Ърчо е известен за кражби и грабежи и действа от години на територията на Трето, Четвърто, Шесто, Седмо и Девето районни управления. Младежът е осъждан четири пъти - от Районен съд - Ботевград за кражба и от Софийски районен съд за две кражби и грабеж, има и четири висящи дела.

По случая се води незабавно производство. Криминалисти работят по документиране на престъпната дейност на задържания. Материалите по случая ще бъдат докладвани на Софийска районна прокуратура за повдигане на обвинение.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2491 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.06.02 | 12:34

3
Цветанооооооов спиш ли Цветанов с 23 годишно пишляме не можете да се справите камо ли с нещо по сериозно!!!
Гражданин

2012.06.02 | 12:34

2
Браво на гражданите! Тоз народ взе да се събужда.
BIBI

2012.06.02 | 09:38

1
TAKA SA V TOZI RAION ,VSICHKI SA TAKIVA POVIARVAITE MI ,MNOGO DROGA I MNOGO VISOKI POSTOVE

Добави коментар

Водещи новини