Шофьорка се удари в багер на околовръстния път на Добрич

  • 11 октомври 2021 16:49

  • 795
  • 0
Шофьорка се удари в багер на околовръстния път на Добрич
© Булфото архив

Самокатастрофирали шофьори и отнето предимство на пътя създават условия за произшествия, съобщават от Областната дирекция на МВР-Добрич.

На 10 октомври, около 23,10 ч. в село Кранево е установен самокатастрофирал лек автомобил „Хюндай“, управляван от 33-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,38 промила. Той е задържан за срок от 24 часа.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Жестока катастрофа взе живота на мъж на разклона за с. Лиляче

На 9 октомври, около 13,15 ч.са е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие по бул. „Русия“ в град Добрич. На място е констатирано, че лек автомобил „Опел“, управляван от 37-годишна жена, при маневра ляв завой, отнема предимството на лек автомобил „БМВ“ и предизвиква инцидента. Вследствие на удара, лекият автомобил „Опел“, отклонява движението си и се блъска в спрелия на пътен знак „Стоп“, лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 55-годишен мъж.

При инцидента е пострадал 41-годишен мъж, возещ се в „Опел“-а, който е с травма на гръдния кош, освободен е за домашно лечение, без опасност за живота.

На 8 октомври, около 06,50 ч. на околовръстния път на Добрич лек автомобил „Сеат“, управляван от 37-годишна жена, се блъска в движещия се пред нея багер. След инцидента, тя е настанена в болницата в Добрич с фрактура на таза, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
795 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини