Митничари с удар от менте Гучи-та

  • 28 септември 2021 14:13

  • 1997
  • 1
Митничари с удар от менте Гучи-та
© Булфото (архив)

Над 14 000 различни текстилни артикули с общо тегло около 4 тона задържаха митнически служители от ТД Митница Русе в района на Дунав мост 2.

За стоките възникват съмнения, че носят фалшиви словесни и фигуративни изображения на 24 известни марки.

На 23.09.2021г. следобед в района на ГКПП Дунав мост Видин – Калафат е спряна за проверка излизаща от страната товарна композиция с чужда регистрация, управлявана от турския гражданин.

Незаконно продавани дрехи са иззети в Брезник

Товарният автомобил превозва под режим транзит групажен товар от текстилни изделия от Турция за Чехия. При щателна митническа проверка е установено, че част от товара представлява разнородни текстилни изделия с логото на различни защитени търговски марки.

Митническите служители установяват 14 162 различни дрехи, сред които най-много спортни екипи, тениски, блузи и якета от 24 различни спортни и луксозни марки, за които възникват съмнения, че се превозват в нарушение на Регламент (ЕС) № 608/2013 относно защитата на правата върху интелектуалната собственост.

Стоките са задържани. За случая подлежат на уведомяване представители на правопритежатели на съответните марки.

Радина Лазарова
1997 1

Коментари 1

Добави коментар
ХХХ

2021.09.28 | 14:42

1
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА

Добави коментар

Водещи новини