Спипаха водач с фалшива книжка

  • 25 май 2012 16:19

  • 1190
  • 2
Спипаха водач с фалшива книжка
©

Великотърновски полицаи спипаха водач с фалшива книжка.

Вчера, около 11 часа на пътя Велико Търново - Гурково, между отбивките за селата Радковци и Въглевци, за проверка бил спрян лек автомобил "Мерцедес Спринтер", управляван от 29-годишният М. А. от с. Драганово.

При проверка на документите на водача е установено, че 29-годишният мъж притежава неистински документи - свидетелство за управление на МПС, издадено уж от Гърция на негово име. При извършена допълнителна справка станало ясно, че на М.А. никога не е издаван такъв документ нито в България, нито в чужбина. Свидетелството е иззето.

Водачът е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу него е образувано бързо производство.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1190 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ohu-bohu

2013.10.29 | 19:02

1
А тези,които имат истински и не могат да карат,и са още по-голяма заплаха за движението и хората,с тях какво правим!?
Беден човечец от народа

2013.10.29 | 19:08

2
Една справедливост трябва да се приложи в този и други подобни случай-СЛЕД КАТО Е УСТАНОВЕНО ЧЕ СЬЩИЯ ГОСПОДИН УПРАВЛЯВА АВТОМОБИЛ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ И НЯМА ДОПУСНАТИ НАРУШЕНИЯ-ЗНАЧИ ЗНАЕ ПРАВИЛНИКА И СЕ СПРАВЯ С КОРМУВАНЕТО.ТОГАВА ТРИЯБВА ДА МУ СЕ ИЗДАДЕ СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЬОТВЕТНАТА КАТЕГОРИЯ БЕ ДА ПОЛАГА ТЕОРЕТИЧЕСКИ ИЛИ ПРАКТИЧЕСКИ ИЗПИТ,А НА МНОГО ДРУГИ,КОИТО ИМАТ СВИДЕТЕЛСТВА И НЕ УМЕЯТ ДА КАРАТ-ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ И ДА МИНАТ ЗАДЬЛЖИТЕЛНО НА ПРОВЕРОВЬЧЕН ИЗПИТ ЗА ДА СЕ ДОКАЙАТ И ДА СИ ГИ ЗАСЛУЖАТ!!!

Добави коментар

Водещи новини