Таки приготвил 20 млн. лв., за да се откупи от правосъдието

  • 22 май 2012 06:56

  • 3667
  • 2
Таки приготвил 20 млн. лв., за да се откупи от правосъдието
©

Соченият за кокаинов крал Христофорос Аманатидис-Таки се е откупил от властите в Абу Даби, твърди "България Днес". Той е поставен под домашен арест в луксозния си апартамент, вместо да бъде вкаран в затвор.

Месеци след като изчезна от България се заговори, че Таки е раздал 10 млн. евро на родни представители на правосъдието, за да не полагат сериозни усилия да го заловят и да го изправят пред закона. В момента босът е отделил двойно повече, твърди "България днес".

Властите  в Обединените арабски емирства не са съгласни да върнат Таки безусловно. Затова са изпратили писмо до родните магистрати, в което настояват да получат убедителни доказателства, че Аманатидис е извършил престъпления. Бившият висаджия беше обявен за издирване през 2008г. Месеци по-късно магистратите го обвиниха задочно, че заедно с люлинския наркодилър Христо Вартерян - Ицо Исуса са ръководили банда за пласиране на наркотици.

Последвайте канала на

Novini.bg
3667 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
????????????

2012.05.22 | 12:56

1
Да и изкам да разбера как ги изкарват толкова много пари как става?

2012.06.06 | 16:32

2
Взимаш една ябълка от женския пазар и я продаваш на кооперативния в Люлин на цената на две.И така по 10 пъти на ден в продължение на една година.Ако 5 ябълки са един килограм и се возиш безплатно в градския транпорт ,а вашите са ти осигурили сандвичи ще направиш 6 лева печалба за един ден от двата килограма ябълки.Накрая на годината ще имаш 2400 лева.така за две години ще събереш 1200 евро за самолетен билет до Перу и 1200 евро за един килограм кокаин.Като си дойдеш у нас ,ще разбуркаш кокаина с 9 части нишесте и ще направиш 10 килограма "кокаин" с качеството на Таки.След време като разпродадеш малко ще заминеш на село с лъскава кола под наем да направиш впечатление на голям играч и лесно ще си събереш една бригада здрави селски безделници с мотики и кирки да биете конкуренцията, като им обещаеш живот като на кино.След време ще приберат една част от тях в затвора ,ама лесно ще си намериш нови,няма да се притесняваш.И така за десетина години ще изкараш 5-6 милиона ,които трябва и да ги поизпереш малко(става много лесно с помоща на счетоводител и капиталов мениджър).Ходи брониран с жилетка ,каска и 15 гарда(поне),като излизаш по заведения.Не се стискай и давай по малко на родните политици и полицаи и нещата ще вървят като по вода ,стига да не те вкарат в списък на "организираната престъпност" на евросъюза .Тогава ще си биеш камшика с милионите при "колегите" в някоя държава от третия свят и така.Капиш:)?

Добави коментар

Водещи новини