Кметът на Перник за пожара: Картината беше зловеща

  • 30 юни 2021 08:42

  • 1653
  • 3
Кметът на Перник за пожара: Картината беше зловеща
© Булфото (архив)

Разследващите работят по различни версии за възникването на пожара - от случаен инцидент до умишлен палеж. Много е рано да коментираме. Това каза пред БНТ кметът на Перник Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в.

Огънят е тръгнал около 21 ч., а само час и половина по-късно огънят е бил потушен от местните пожарникари. Пострадали хора няма, но са нанесени големи материални щети. Пазарът е общински, а сергиите на него се наемат от частни търговци.

Последни подробности за пожара на централния кооперативен пазар в Перник

Няма пострадали хора и жертви.

"Разследващите от снощи започнаха да работят. Картината наистина беше ужасна. Хубавото е, че има само материални щети в горната част на пазара. Вчера случващото се беше доста по-зловещо", каза Владимиров.

Той благодари на пожарникарите за бързата реакция. Направиха така че да не бъде застрашен живота и здравето на живущите в съседните сгради, има много такива близо до пазара, каза кметът на Перник.

"Тепърва ще се прави оценка на нанесените щети. Водят се разговори и с търговците - те също са част от разследването, те ще кажат на каква стойност, какво са видели. Нека да изчакаме разследващите", призова Владимиров.

Община Перник ще се опита да подпомогне търговците.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1653 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Предател

2021.06.30 | 10:44

3
Пак Нинова ли ти е виновна?
Идиот Новини.бг

2021.06.30 | 09:17

1
нарича тук протестиращите "лумпени", Радев "тъпа фуражка" и "зелен чорап", а спец-службите " простаци".
Идиот - фашизоид

2021.06.30 | 09:17

2
от Новини.бг, пише тук че негрите не бива да живеят защото са черни.

Добави коментар

Водещи новини