Спипаха петима мароканци и един алжирец при опит да влязат нелегално в България

  • 29 юни 2021 11:57

  • 593
  • 1
Спипаха петима мароканци и един алжирец при опит да влязат нелегално в България
© Булфото (архив)

На ГКПП „Капитан Петко войвода“ на 27 юни пристигнал от Гърция за влизане в България товарен автомобил „Ивеко“ с водач български гражданин, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Всичко по темата:
Мигрантска криза 1545

Граничните полицаи извършили проверка с газ-анализатор, при която в товарното помещение били отчетени завишени стойности на въглероден двуокис. Там са открити трима незаконни имигранти без документи за самоличност, по техни данни – двама от Мароко и един от Алжир. Установено било, че чужденците  влезли в товарното помещение чрез срязване на брезента в горната част на камиона без знанието на шофьора. Те са задържани. 

Заловиха група от 69 мигранти край Ихтиман

На 26 юни на същия пункт граничните полицаи са открили и задържали други трима незаконни имигранти от Мароко, укрити в товарен автомобил „Мерцедес“. Те са се качили в товарното помещение без знанието на шофьора, след като срязали брезента на каросерията. Уведомена е прокуратурата. Шестимата чужди граждани  са привлечени като обвиняеми по две бързи производства на Районна прокуратура – Хасково – Териториално отделение – Свиленград за незаконно влизане в страната.

Последвайте канала на

Novini.bg
593 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
XXX

2021.06.29 | 15:26

1
НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА Б.Б Е ЧЕ ИМА ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ЧЕ ТЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО СЪС БСП ТЕЗИ ОТ БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ А ИНАЧЕ ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЯМА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ЛЯТО (15) АКО ИСКАТЕ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини