Екшън в Прохода на Републиката - шофьор заби колата си няколко пъти в патрулка и избяга

  • 24 юни 2021 12:22

  • 9306
  • 2
Екшън в Прохода на Републиката - шофьор заби колата си няколко пъти в патрулка и избяга
© Булфото (архив)

Водач на лек автомобил е опитал да осуети полицейска проверка като е блъскал неколкократно патрулния автомобил, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Велико Търново. Случката се е разиграла вчера около 14.30 часа в Прохода на Републиката.

Малко след село Вонеща вода в посока Гурково полицейски екип на Районно управление - Велико Търново е предприел проверка на паркиран в близост до пътното платно лек автомобил „БМВ“ с британска регистрация. При приближаването на униформените водачът стартирал двигателя и потеглил в посока Гурково. Същият бил последван от полицейския автомобил, като многократно са му подавани звукови и светлинни сигнали за преустановяване на движението. 

Мъж чупи патрулка след забележка за силен шум във Вълчедръм

Водачът не само, че не изпълнил полицейското разпореждане, но и ударил многократно странично полицейския автомобил, опитвайки се да го измести от пътното платно. В резултат на това е спукана гума на служебното возило. Незабавно "БМВ"-то е обявено за издирване в цялата страна. От проведените действия по разследването автомобилът е установен изоставен в района сливенското село Крушаре.

Извършен е оглед. По-късно тази нощ в дома си в Ямбол е установен и 28-годишният водач. По случая е започнато следствено дело под наблюдението на Районна прокуратура.

Последвайте канала на

Novini.bg
9306 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Даа

2021.06.24 | 14:52

2
Чао рие шукарие.
манго

2021.06.24 | 13:11

1
Това е мой брат бе, нема да го биете, само ще го онодете

Добави коментар

Водещи новини