Влязоха в дирите на тройния убиец от Ябланица

  • 19 май 2012 07:59

  • 4190
  • 6
Влязоха в дирите на тройния убиец от Ябланица
©

Нови улики насочват органите на реда по следите на тройния убиец Гаврил Петков. Очаква се следите да разкрият местоположението на престъпника, твърди в. "България днес", като се позовава на източници, близки до разследването.

Според информацията нови факти са изплували за скривалището на Петков и в момента се очаква те да бъдат потвърдени. До момента са проверени всичките адреси, на които убиецът може да се укрива, но без резултат.

72-годишният пенсионер бе обявен за международно издирване, след като застреля брат си, сестра си и сина си на 22 септември по време на спор за семеен имот.

Междувременно почернените близки на Петков живеят в стрес и страх, убиецът да не се върне в Ябланица и за тях. Близки споделят съмненията си, че тройното убийство не е първото престъпление на Петков. По техните думи, той е имал криминално минало през всичките си 40 години, които е живял в Швейцария. Смята се, че по времето на комунизма именно криминални елементи са му помогнали да напусне страната и да натрупа много пари зад граница. Те са на мнение, че и сега той се е възплзвал от тях, за второто си бягство.

Спорният имот е семейна вила, която Петков уж дарил на племенника си. След завръщането си от Германия и Швейцария, убиецът стигнал до извода, че роднината не полагал грижи и поискал да промени завещанието. Имотът е необитаем от години.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4190 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
do

2012.05.27 | 10:43

6
policiqta ni e palen ta6ak talpa ot tapaci i nekadarnici

2012.05.27 | 10:42

5
73-годишният Гаврил Петков, който преди седмица застреля сестра си, племенника си и неговия син в Ябланица, все още не е заловен/на кое да вярвам
Рамон

2012.05.27 | 10:42

4
Личните драми на разни престъпници и селяндури не са важни и не би следвало обществото да се ангажира с тях.

2012.05.19 | 22:16

3
Абе имал е право да си върне имота, като му се бъркат така е, като са му семейство е трябвало да знаят че е "малко" психопат и да се не карат.С ПСИХОПАТИ И СОЦИОПАТИ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ!!!

2012.05.19 | 20:32

1
Имаме най-добрата полиция в света. Една година не могат да хванат един старец, но за сметка на това всеки ден показно арестуват някакви хорица, който после пускат тихо, за да не им се смее цяла България. А между другото сега се сещам. Как точно са му влезли в дирите, като декември месец обясняваха, че сигурно е умрял някъде в планината?
Бля бля

2012.05.19 | 20:32

2
Много си прав! Това е някаква пародия на полиция. Толкова са жалки начело с невестулката Цвъ Цвъ!

Добави коментар

Водещи новини