Убиха мъж в Стара Загора след скандал

  • 18 май 2012 11:15

  • 1828
  • 1
Убиха мъж в Стара Загора след скандал
© Булфото

Петима мъже са се сбили вчера в Стара Загора, кв."Лозенец", в близост до "Млечна кухня".

При посещение на място полицията установява, че при възникнал скандал и последвал побой между Ж.А. /56 г./ и четирима мъже, на 56-годишния мъж е нанесена прободна рана с остър предмет в областта на сърцето. Той е откаран в ЦСМП - Стара Загора, където е починал. Аутопсия та тялото ще бъде направена в Съдебна медицина - Стара Загора. Лицата участвали в побоя са установени и задържани - А.М. /45 г./, Г.И. /21 г./, С.М. / 43 г./, А.И. / и 15-годишен младеж.

В хода на провежданите оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия, служителите на реда са установили, че повод за сбиването и последвалото намушкване е възникнал скандал около 10:00 ч. в центъра на Стара Загора. Тогава в близост до универсален магазин между 27-годишния С.И. и Ж.А. е възникнал скандал, в който последният е нанесъл прободна рана с нож в бедрото на десния крак на С.И. В последствие наранения мъж е споделил с задържаните, които са негови роднини.

Извършен е оглед на местопроизшествието и претърсвания в домовете на задържаните лица. Във Второ РУ Полиция – Стара Загора е образувано е досъдебно производство по чл.115 от НК. Работата по изясняване съпричастността на лицата към извършеното убийство продължава.

Последвайте канала на

1828 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
............

2012.05.18 | 15:21

1
Един мангал по малко....

Добави коментар

Водещи новини