Закопчаха тракторист - осуетил проверка и ударил полицай

  • 05 май 2021 14:50

  • 818
  • 0
Закопчаха тракторист - осуетил проверка и ударил полицай
© Pixabay

Тракторист е задържан в полицията във Ветово, след като осуетил проверка и нападнал служител на реда. Това съобщиха от ОДМВР-Русе. 

На 2 май около 12:45 часа в с. Смирненски, в местност "Коджа орман", екип на районното управление в гр. Ветово, е спрял за проверка колесен трактор, стана ясно от полицията днес.

Пиян купонджия наби униформен полицай

Като водач на селскостопанската машина е установен 53-годишен мъж от Смирненски. В хода на започналата проверка трактористът е възпрепятствал полицейските действия като си е тръгнал от мястото, независимо от полицейските разпореждания.

Той е бил последван от полицаите до дома му, където той е продължил да се противи на проверката и да не изпълнява полицейските разпореждания, дори си е позволил да нападне полицаите, като нанесъл удари в областта на главата на един от тях. Нападателят е бил отведен в районното управление и задържан.

Случаят е документиран от разследващ орган, като е образувано досъдебно производство по описа на РУ – Ветово, с оглед данни за извършено престъпление по чл. 325 ал. 1 от НК.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
818 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини