Ревизоро: Гриша Ганчев се забърка с "Апостолите"

  • 15 май 2012 08:33

  • 2564
  • 2
Ревизоро: Гриша Ганчев се забърка с "Апостолите"
©

Бившият шеф на митниците Емил Димитров разкри по Нова телевизия, че Гриша Ганчев се е забъркал с кръга “Апостоли” и това е причина за проблемите на фирмите му с правосъдието.

Тайнственият кръг "Апостолите" беше описан от Ревизоро като хора, които искат да печелят от всичко по много. На въпрос за захарната афера и ареста на сина на Гриша Ганчев – Данаил Ганчев, Ревизоро заяви, че Ганчев обикаля и чака сделка, защото е бизнесмен. Дано всичко се окаже един голям балон и Гриша Ганчев да не пострада от всичко това”, каза Димитров.

Ревизоро още не може да си обясни защо операциите насочени срещу Агенция "Митници" са били насочени само и единствено към Капитан Андреево и защо е осъществена едва три години след встъпването на ГЕРБ във властта.

Бившият директор на митниците е убеден, че заловените 15 000 лв. по никакъв начин не са големите пари, които се въртят през митниците. Сумите не са предназначени само за митничарите, те ги дават нагоре по веригата. Ако взимаха толкова много, щяха вече да са пенсионери на Малдивите, коментира Ревизоро.

Това дава основание на Емил Димитров да заяви, че България не пази ЕС надеждно.

Последвайте канала на

Novini.bg
2564 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Istinata

2012.05.26 | 23:55

1
Къде се загуби РЕВИЗОРУ, след като ОДС 2002 загубиха изборите. 12год. да не е бил на Малдивите. Или е бил при Цар и Гей с РОЗОВИ очила.
gay e mayka ti

2012.05.26 | 23:56

2
Ти пък като не го познаваш кво приказваш? Я си въри на майната :D

Добави коментар

Водещи новини