Шуменски криминалисти закопчаха мъж и жена с дрога

  • 20 април 2021 12:25

  • 400
  • 0
Шуменски криминалисти закопчаха мъж и жена с дрога
© МВР (архив)

Шуменски криминалисти задържаха 39-годишен местен жител и 25-годишна жена, с адрес в Ботевград, за притежание на наркотични вещества, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

Работата по случая започнала, след като полицейски екипи, при обход в града, забелязали криминално проявени, които посещавали един и същ адрес - на ул. "Бели Лом" в града.

Разбиха депо за наркотици във Варна

Вчера по обяд, криминалисти от Областната дирекция на полицията, по време на специализирана полицейска операция за разпространение и държане на наркотични вещества, извършили претърсване в имота на ул. "Бели Лом". Намерени и иззети са общо около 30 грама суха листна тревна маса, увита в топчета алуминиево фолио. Седем от тях са намерени скрити в 25-годишната жена.

По данни на мъжа и жената намерената суха маса е марихуана. Предстои да бъде изследвана лабораторно. Иззети са и две везни и мелничка тип "гриндер".

Двамата са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството на Районната прокуратура в града.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
400 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини