Такси падна в коритото на река в София

  • 19 април 2021 09:39

  • 3594
  • 3
Такси падна в коритото на река в София
© Булфото

Такси падна в коритото на реката на кръстовището на булевард „Сливница” и ул. „Опълченска” в центъра на София.

До инцидента се стигнало, след като колата била ударена от друг автомобил.

Кола пропадна в шахта в Пловдив

Катастрофата е станала около 7 ч. в понеделник сутринта.

По информация на МВР 36-годишен пътник от таксито е откаран в болница.

На мястото на инцидента се образува задръстване, предаде Нова телевизия. 

Кадри: Булфото

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3594 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Карабасалчи

2021.04.19 | 13:37

3
Над Владаиската река може да се построй трамвайна линия до Сточна гара и от там до гара Подуяне и да се свърже с трамвайните линий. По добре да се разкриват нови маршрути отколкото през две години да се правят ''ремонти на ремонтите''. В противоположната страна може да се свърже с трамвая за красна поляна. Освен това може да минава през моста на захарна фабрика и да стига до Божурище. Така ще се намали движението на автомобилите.
Петър Захариев

2021.04.19 | 13:20

2
От центъра до Люлин се пътува с автомобил само през тунела и бул. Сливница. Затова бул. Сливница е най важния булевард в София. Освен това свързва три магистрали и е най прекия път прес центъра до магистралите. Затова е наложително да се продължи до магистрала Хемус със надлези на кръстовищата. По околовръстното може да се свърже и с магистрала Тракия. По нея може да има разклонение на метрото от третия лъч за Кремиковци. Освен това може да се построй нов Национален стадион и много небостъргачи. Защото има много не застроени площи. Стадиона е удобен за феновете от вътрешността на страната. Освен това шма удобен транспорт. Необходимо е да се построй и разклонение до летището, или третия лъч на метрото да се продължи до терминал две. Метрото може да се продължи преди пистата до кв. Христо Ботев и да стига до летището.
Петър Захариев

2021.04.19 | 12:50

1
Много водачи карат пияни и дрпогирани и не спазват знаците. Освен това на бул. Сливница трябва да се изградят на всяко кръстовище транспортни надлези на няколко нива. Преди 50 години имаше план да се продължи бул. Сливница до околовръстното при Челопечене. Но сега вече е необходимо да се продължи булеварда до магистрала Хемус.Това ще е най прекия път през центъра до магистралите Струма и Европа. За София трябват поне няколко стотин транспортни надлези. Така няма да има задръстване и замърсяване. Освен това няма да има толкова много ПТП. За целта трябва кадърен кмет и не корумпирано правителство.

Добави коментар

Водещи новини