Трима души са в болница след челен удар в Добричко

  • 08 април 2021 11:32

  • 644
  • 1
Трима души са в болница след челен удар в Добричко
© Булфото (архив)

Трима са в реанимацията на МБАЛ-Добрич след катастрофа между лек автомобил и фирмен микробус "Фолксваген", превозващ работници, съобщиха от областната дирекция на МВР. За живота на единия човек - мъж на 42 години, лекарите се борят за живота.

Пътният инцидент е станал в отсечката между добричките села Свобода и Овчарово около 18.00 часа на 7 април. Полицията е установила, че лекият автомобил "Хонда" се удря челно в насрещно движещия се микробус с десетима пътници.

Млада жена е пострада при пътно меле в Буйновци

Катастрофата е възникнала при изпреварване от водача на лекия автомобил, който е нарушил правилата за движение по пътищата, поясняват от полицията.

Освен най-тежко пострадалия пътник, в интензивното отделение са шофьорът на леката кола - мъж на 21 години, и пътуващата с него 56-годишна жена.

Друга жена - на 42 години, която е пътувала в микробуса, е настанена в неврохирургията на МБАЛ-Добрич, допълват от полицията. Останалите, преживели катастрофата, са прегледани и са освободени за домашно лечение. И на двамата шофьори са взети кръвни проби за алкохол.

Пътният инцидент се разследва в досъдебно производство, информират от областната дирекция на МВР.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
644 1

Коментари 1

Добави коментар
Alicea17

2021.04.10 | 03:52

1
­­В­и­­ж­­­т­е­­­ ­­­м­о­­я­­­т­­а­ ­т­и­й­­н­­­ ­п­у­т­­­к­­­а­­­ ­­­-­­ ­­W­W­­W­­­.­­B­­­G­­­1­­­7­­­.­C­­­L­U­­B­

Добави коментар

Водещи новини