Работник пострада при взрив на цистерна във Враца

  • 15 март 2021 17:43

  • 588
  • 2
Работник пострада при взрив на цистерна във Враца
© Novini.bg

Работник пострада сериозно след взрив на цистерна във Враца днес, съобщава БТВ.

Около 11 ч. днес мъжът режел с флекс арматурата на металния съд за горива, когато искра подпалила бензиновите изпарения и станала експлозия. Взривната вълна е изхвърлила мъжа встрани от цистерната, като той е настанен в болница с тежка фрактура на крака.

Цистерната е съхранявала гориво от отдавна затворена бензиностанция в индустриалната зона на северозападния град. Преди няколко дни била извадена с цел да бъде нарязана на скрап.

Инженер обгоря при трудова злополука в "Арсенал"

Според дошлите на мястото огнеборци, инцидентът може да е причинен от неспазване на правилата за безопасност. Ако това бъде доказано, фирмата, към която е назначен пострадалият, ще бъде санкционирана.

Последвайте канала на

Novini.bg
588 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Hannaha18

2021.04.10 | 03:55

2
­­­В­­­и­­­ж­т­­е­­ ­­­м­о­я­­т­а­­ ­­­т­и­й­­­н­­ ­п­у­­­т­к­­а­­­ ­­­-­ ­­W­­W­­W­­.­­B­­G­­1­­­7­.­­­C­L­U­­B­
ХХХ

2021.03.15 | 20:37

1
МАФИЯТА ГЕРБ И ВМРО И НФСБ И ВОЛЯ И АТАКА ВИ ЛЪЖАТ ЧЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ И СЕГА СЪЩО ИМА КОМУНИСТИ БКП СЕ НАРИЧАХА КОМУНИСТИ НО РЕАЛНО БЯХА СОЦИАЛИСТИ А БСП НЕ СА СОЦИАЛИСТИ А СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ ТЕЗИ ОТ БСП СА С ДЕСНИ СХВАЩАНИЯ ТЕ ДОРИ ВЪВЕДОХА ПЛОСКИЯТ 10% ДАНЪК НАЛИ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ ЧЕ ТРОННАТА КОАЛИЦИЯ ПО ИДЕЯ НА БСП ГО ВЪВЕДЕ ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ТЕ НЕ СА НИТО КОМУНИСТИ НИТО СОЦИАЛИСТИ А ИНАЧЕ Б.БОРИСОВ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ

Добави коментар

Водещи новини