Спипаха бандит под домашен арест да кара кола

  • 09 май 2012 16:23

  • 973
  • 0
Спипаха бандит под домашен арест да кара кола
©

Мъж под "домашен арест" за закана за убийство и обвинение в блудство е нарушил закона, излизайки от дома си и шофирайки из Бургас, съобщи Дарик.

Около 09.50 часа служители на полицията в Бургас спрели за проверка автомобил "Мерцедес Е 290". Колата е управлявана от 36-годишния Христо Иванов от Бургас.

С постановление на Бургаска районна прокуратура на Христо Иванов е наложена мярка за неотклонение "домашен арест", която не е спазена. Предвид това бургазлията е задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа, като за случая е уведомен Административния ръководител на Бургаска районна прокуратура - Андрей Червеняков.
С прокурско постановление Христо Иванов е задържан срок от 72 часа и отведен в сектор арести към бургаския затвор.

Христо Иванов бе задържан в края на февруари за побой, пред дискотека "Масони" в "Лазур" спрямо 32-годишен бургазлия.
По думите на пострадалия, Христо Иванов влязъл в заведението с още един мъж, като безпричинно, с юмручни удари пребил бургазлията и приятелите му. Заканил им се, след което извадил нож и ги заплашил с него. След заканата с убийство, Христо Иванов извършил блудствени действия, чрез употреба на сила и заплашване, спрямо пълнолетна бургазлийка, като по този начин осъществил съставите на : чл. 325 ал. 2, вр. ал. 1 от НК /хулигански действия, отличаващи се с изключинелен цинизъм или дързост/, чл. 144, ал. 3, вр. ал. 1, вр. чл. 23, ал. 1 от НК /закана за убийство/ и чл. 150, ал. 1, вр. чл. 23, ал. 1 от НК / блудствени действия/

Последвайте канала на

Novini.bg
973 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини