Възрастен мъж пострада тежко при катастрофа

  • 02 март 2021 10:48

  • 492
  • 2
Възрастен мъж пострада тежко при катастрофа
© Novini.bg

73-годишен мъж от с. Сушица е пострадал тежко при катастрофа на пътя между селата Сушица и Драганово, съобщават от ОД на МВР-Велико Търново.

Произшестовето е станало вчера около 14,00 ч. По първоначална информация товарен автомобил "Мерцедес", управляван от 65-годишен мъж от Разград, движещ се към Г. Оряховица е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в лек автомобил "Фолксваген", управляван от 73-годишен мъж от с. Сушица.

В резултат на катастрофата е пострадал водачът на фолксвагена. Той е настанен за лечение във великотърновската болница със съчетана черепно-мозъчна и гръдна травма, с опасност за живота.

21-годишен мотоциклетист е с опасност за живота след пътен инцидент

Другият водач е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите са отрицателни. На двамата са взети кървни проби за химичен анализ.

65-годишният мъж е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Причините за произшествието са в процес на изясняване.

По случая е започнато досъдебно производство.  

Последвайте канала на

Novini.bg
492 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Christinaa22

2021.04.10 | 03:57

2
­В­и­ж­­­т­е­ ­­­м­­­о­­­я­т­а­­­ ­­­т­­­и­­й­­н­­ ­­­п­­у­­­т­­­к­­­а­­ ­­­-­ ­­­W­W­­W­­­.­­­B­G­­1­­­7­­.­­C­L­U­­B­­­
МУТРИ ВЪН

2021.03.03 | 18:26

1
ЗА ХОРАТА СЪС КЪСА ПАМЕТ ВИЖТЕ ВЪВ ЮТУБ С.ТРИФОНОВ И МУЛТИГРУП ВИЖТЕ СНИМКИТЕ МУ С Г. ИЛИЕВ ВИЖТЕ ГО СЪС Б. БОРИСОВ И СЛЕД ТОВА СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСЪТ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЗИ ДА Е РАЗЛИЧЕН И ДА НИ СПАСИ ОТ МУТРИТЕ И ЗАДКУЛИСИЕТО МОЖЕ ЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ СЪС МУТРИТЕ И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ДА СИ СРЕЩУ ТЯХ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО ПРЕДЛАГА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ (БНО) №14

Добави коментар

Водещи новини