Спипаха фалшив адвокат

  • 09 май 2012 11:25

  • 761
  • 0
Спипаха фалшив адвокат
©

Разследващи полицаи от Областната дирекция на МВР – Велико Търново установиха 43-годишен столичанин ползвал документ с невярно съдържание и по този начин се вписал в Адвокатска колегия – Велико Търново, като адвокат.

Разследващите действия по случая са започнали още през септември 2004 г. Тогава в областната дирекция “Полиция” е образувано досъдебно производство. След проведени множество действия по разследването е установено, че К. Т. в периода от 21.04.2004 г. до 30.09.2004 г. в градовете София, Монтана и Велико Търново, при условията на продължавано престъпление съзнателно е използвал диплома за завършено висше юридическо образование, на която е придаден вид, че е издадена от УНСС и удостоверение за придобита юридическа правоспособност, на което е придаден вид, че е издадено от министъра на правосъдието.

Въз основа на представените неистински документи 43-годишният софиянец се е вписал като адвокат в адвокатска колегия град Велико Търново. К. Т. е привлечен в качеството на обвиняем и му е взета мярка за неотклонение “подписка”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
761 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини