Откриха шофьора, който се приземи в река Искър, повдигнати са му обвинения

  • 11 февруари 2021 19:58

  • 921
  • 1
Откриха шофьора, който се приземи в река Искър, повдигнати са му обвинения
© bulphoto (архив)

Софийската градска прокуратура повдигнато обвинение на 27-годишния шофьор, който по рано днес катастрофира на бул. „Ботевградско шосе“, а колата му падна в река Искър, предаде БТВ.

При инцидента загина единият му спътник, другият беше ранен. Пострадалият бяга от мястото на инцидента и после сам отива в полицията да даде показания.

Кола падна в река в София, човек загина

Служители от близките търговски обекти също помагат.Младият мъж е бил с отнета книжка заради употреба на алкохол и е открит след издирване. Час и половина кран и екип водолази се бориха с течението, за да извадят автомобила. По всяка вероятност водачът на автомобил губи управление и това личи по следите от гуми. След като се качва върху зелените площи, стига мантинелата, която не успява да го задържи и колата пада в реката.

От МВР не се ангажират с официални версии преди да приключи експертизата на превозното средство и досъдебно производство.

В момента на удара в колата е имало двама души, а най-вероятната причина е несъобразена скорост. Часове движението по „Ботевградско шосе“ беше затруднено.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
921 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Jamiea21

2021.04.10 | 03:59

1
­­­В­­и­­­ж­т­­е­­­ ­м­­о­­я­­т­­­а­­­ ­­­т­и­­й­­­н­ ­­­п­у­­­т­­к­­­а­ ­­-­ ­­W­W­W­­­.­­­B­G­­­1­­7­.­C­­L­­U­B­­­

Добави коментар

Водещи новини