Окошариха мутри опитали да сгазят полицаи

  • 07 май 2012 10:39

  • 899
  • 0
Окошариха мутри опитали да сгазят полицаи
©

Двама мъже от Габрово и Дряново са задържани след гонка и заградителни мероприятия за нарушаване на обществения ред, неподчинение и оказана съпротива на органите на реда.

В събота, в полицейското управление в Дряново, е получен сигнал от дежурен във В. Търново, че в района на с. Пушево, две лица заплашват жителите му. По-късно, движейки се с лек автомобил, не спират на стоп палка за извършване на полицейска проверка, опитват се да блъснат служителите на Областна дирекция на МВР- В. Търново, след което се отправят в посока дряновското с. Керека.

От служители на Районни управления "Полиция" В. Търново и Дряново са проведени незабавни заградителни мероприятия, в резултат на които в гориста местност, близо до с. Пушево, е установен лек автомобил "Ситроен", претърпял катастрофа, но водач и пътници не са установени.

Предприети са допълнителни издирвателни мероприятия, като в пресечена местност между с. Керека и Дряново, са хванати двама мъже, многократно осъждани за различни престъпления: И. Д. на 27 години от Габрово и С. Д. на 37 години от Дряново. При задържането, същите оказват съпротива на полицейските служители и не изпълнявайки разпорежданията им. Двамата мъже са задържани за 72 часа, като ще им бъде искана постоянна мярка "задържане под стража".
 

Последвайте канала на

Novini.bg
899 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини