Тежка верижна катастрофа на АМ "Струма", има ранени

  • 03 февруари 2021 09:01

  • 154
  • 4
Тежка верижна катастрофа на АМ "Струма", има ранени
© Кадър - Нова телевизия

Тежка верижна катастрофа е станала на автомагистрала "Струма".

Инцидентът е станал към 8 часа тази сутрин на няколко километра от границата с Гърция в лентата за гр. Сандански. Линейки пътуват към мястото на катастрофата. По първоначални данни са се ударили 10 коли. Камион е успял да спре навреме и да не утежни ситуацията. На мястото има пожарна и полиция. Засега няма данни за тежко пострадали хора или загинали. Съобщава се за две жени и двама мъже, които са транспортирани в болница.

Тринайсет ранени при катастрофи за денонощието

Причината за катастрофата е гъстата мъгла.

Очевидци разказват, че нищо не се е виждало на 20 метра пред колата. "Пуснахме аварийни сигнали, но явно не е било достатъчно. Бавно карахме", разказа участник в пътното произшествие.

Дживението в лентата за Сандански е затворено. Осигурен е обходен маршрут през село Ново Делчево.

 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
154 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.02.03 | 12:35

4
ВСЕКИ ЗНАЕ РАДЕВ ВЛИЗА ВЪВ БКП ЗА ДА ГОНИ КАРИЕРА КАТО ВОЕНЕН ИНАЧЕ СОЦИАЛИСТИТЕ КОИТО ТОГАВА СЕ НАРИЧАТ КОМУНИСТИ САМО ЗА ДА УГОДЯТ НА РУСИЯ НЕ БИХА МУ ПОЗВОЛИЛИ ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ АРМИЯТА БОРИСОВ СЪЩО КАТО РАДЕВ ВЛИЗА ВЪВ БКП ЗА ДА ГОНИ КАРИЕРА ВЪВ ПОЖАРНАТА НО РАЗЛИКАТА Е ВЪВ ТОВА КАКВО СЕ СЛУЧВА СЛЕД ТОВА БОРИСОВ СТАВА ЧАС ОТ СИК ЗАНИМАВА СЕ СЪС КРАЖБИ ТЪРГОВИЯ СЪС АМФЕТАМИНИ И ГОРИВА А РАДЕВ СТАВА КОМАНДИР НА ВВС И ЗАПОЧВА ДА РАБОТИ ЗА НАТО КОЯТО И ДО ДНЕС СЕ СЧИТА ОТ РУСИЯ ЗА НАИ ГОЛЯМАТА АНТИ РУСКА ВОЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ ВЪВ СВЕТА КОМУНИЗЪМ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ВЪВ БЪЛГАРИЯ ИМАЛО Е СОЦИАЛИЗЪМ ВСЕКИ КОИТО Е ЖИВЯЛ НО ТОВА ВРЕМЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ ТОВА И ЗНАЕ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КОМУНИЗЪМ И СОЦИАЛИЗЪМ А ЖЕРТВИТЕ НА НАРОДНИЯТ СЪД СА ЖЕРТВИ НА ЕДИН СЪД ОРГАНИЗИРАН ПО НАРЕЖДАНЕ НА РУСИЯ ТЕ ДОРИ КАЗВАТ КОЛКО ХОРА КАТО БРОИ ТОГАВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ НЯКОИ ДОРИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ПО ИЗРИЧНОТО НАРЕЖДАНЕ НА СТАЛИН ТО Е ЧИСТО ПОЛИТИЧЕСКИ МОТИВИРАНО ТАКА Е ПРАВИЛ ТОЙ И ВЪВ РУСИЯ САМО ЧЕ ТАМ ЖЕРТВИТЕ МУ СА МНОГО ПОВЕЧЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
ЖИВОТА ТИ Е ЧАЛГА

2021.02.03 | 10:32

1
Ганьо натиска газта, докато не се натресе някъде....След това мига на парцалЕ като плъх у брашно !!!! Не трябваше да слизаме от каруците на село където си викахме ДИЙЙЙ и ЪРРРР !!!!
Само пеш

2021.02.03 | 10:46

3
те и тези с каруците се чиластрят в дерета и канавки Само пеш за българския примат, ако е трезвен обаче
Протестър на клик

2021.02.03 | 10:45

2
Е те това е резултата от управлението на ГЕРБ - гъста и непрогледна мъгла - окрадоха билионите, които бяха заделени за борба с мъглите и тяхното изкореняване. ОСТАВКА!

Добави коментар

Водещи новини