Прокуратурата с подробности за инцидента с кавказката овчарка, нахапала 10-годишно дете

Районна прокуратура-Видин наблюдава досъдебно производство за причинена средна телесна повреда на дете, което е било нахапано от домашно куче - престъпление по чл. 325в, ал.1 от Наказателния кодекс.

На 13.01.2021 г., около 10,30 ч, на ул.“Виктор Юго“ във видинското село Тияновци, домашно куче, порода кавказка овчарка, нападнало и нахапало в областта на лявата ръка 10-годишната В.Б. Собственикът на кучето - 72-годишният Л.Т., който станал свидетел на инцидента, успял да прибере кучето в двора си. После той оказал помощ на пострадалото дете.

Кавказка овчарка нахапа 10-годишно момиченце

Вследствие на инцидента на В.Б. е причинена средна телесна повреда, изразяваща се във фрактура на горен ляв крайник, довела до трайно затрудняване на движението му. Според събраните до момента доказателства кучето е било домашно отглеждано и е успяло да излезе от двора на имота през незатворена от собственика му дворна врата.

По досъдебното производство са извършени оглед на местопроизшествие и разпити на свидетели, предстои да бъде назначена съдебно-медицинска експертиза, съобщиха от пресцентъра на ПРБ.

Коментари

 1. 2021.01.14 | 18:40
  Същото куче има един циганин на име Асен, и неговото куче е денонощно на свобода, прескача в дворовете на хората нощем да търси храна,цял ден скита по улиците, седи пред местния магазин,на циганите всичко им е позволено, тъй като тази пролет същият циганин застреля предишното си куче, същата порода, защото уж било ухапало приятелката му / вероятно е било гладно,тъй като такова куче не яде по две филии хляб на ден/ и после го качи в личния си автомобил и го изхвърли на реката под един орех, там животното се разлага открито ,накацано от мухи и раздърпвано от чакали месец и повече ,докато реката придойде и го отнесе,в същата река цяло лято рибари ловят риба, деца се къпят... от общината такива не ги глобяват, в нашия град всички са с връзки,а в общината е цялата рода на кмета,на кого да се оплачеш,полицаите са им приятели,а пък еленските полицаи се страхуват от златарчани,тъжна история
  1. 2021.01.16 | 05:51
   Просто трябва да споделяш историята, рано или късно някой ще те чуе, не забравая идват избори.
 2. 2021.01.16 | 01:21
  Нищо му няма н тва дете мекере
 3. 2021.01.15 | 12:58
  Такова куче се лекува с 9 mm. от упор в челюста!
 4. 2021.01.14 | 17:40
  То само си играе бау бау
  1. 2021.01.14 | 18:40
   и не лае и не хапе
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет