Арестуваха метежниците, изпотрошили къщата на задържания за убийството на дете в Мездра

  • 14 януари 2021 11:53

  • 880
  • 2
Арестуваха метежниците, изпотрошили къщата на задържания за убийството на дете в Мездра
© Булфото (архив)

Във връзка с образувано досъдебно производство за хулиганство и повреждане на имущество в гр. Мездра, Районна прокуратура-Враца съобщава:

В Районна прокуратура-Враца е образувано досъдебно производство  за хулиганство и повреждане на имущество – престъпление по чл. 325 и чл. 216 от НК. Материалите по делото са докладвани на наблюдаващ прокурор при ТО-Мездра към РП-Враца, с оглед преценка на събраните на този етап доказателства.

Екшън в Мездра! 70 души щурмуваха къщата, в която умря 8-годишното момче

До момента са установени и задържани 5 лица по Закона за МВР, съпричастни към извършените деяния.

Предстои наблюдаващият прокурор да прецени кои от тях да бъдат привлечени към наказателна отговорност, за какви деяния и какви мерки за неотклонение да им бъдат определени.

Прокуратурата погна щурма в Мездра, дядото на убитото 8-годишно дете с изявление

По досъдебното производство е извършен оглед на местопроизшествието в гр.Мездра, ул.Сливница №6, разпитани са 12 свидетели, назначена е  техническа експертиза, както и оценителна за установяване размера на причинените имуществени щети и др.

 

Продължава издирването от органите на МВР на неустановените до момента лица, съпричастни към престъпленията.  

Последвайте канала на

Радина Лазарова
880 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.01.14 | 14:21

1
От 70 метежници пак са арестувани 5. Имитацията на работа е коронният номер на ченгетата и затова циганите не се страхуват, а се смеят на шапкарите. Когато арестуват всичките, тогава ще има промяна към по-добро в държавата.

2021.01.14 | 14:26

2
В най-добрия случай половината цигански етнос ще бъде арестувана, а другата половина изгонена и България ще стане не просто втора Швейцария, а идилия, нирвана или утопия, но никой не иска да го направи и циганските кланове си продължават далаверите, те виждат, че им се разминава леко.

Добави коментар

Водещи новини