Уволниха шефа на полицията в Кресна

Началникът на полицейското управление в Кресна Стоичко Калаузки е дисциплинарно уволнен, защото е шофирал личния си автомобил без застраховка „Гражданска отговорност“.

През месец юли той е бил спрян от пътни полицаи, които констатирали, че автомобилът му няма задължителната застраховка. Извършена е проверка по случая и е установено, че Калаузки е нарушил Закона за движение по пътищата, както и Етичния кодекс и е уронил престижа на службата.

Мъж застреля брат си и се самоуби в центъра на Пловдив

Той има наложени няколко дисциплинарни наказания за други нарушения. Стоичко Калаузки е дисциплинарно уволнен със заповед на министъра на вътрешните работи. Той обаче не е съгласен с нея и я обжалва в Административния съд.

Коментари

 1. 2020.12.03 | 16:43
  Малоумни работа. Няма как само за липса на "Гражданска отговорност" да уволняват. Това е лов на вещици. Безобразие.
  1. 2020.12.03 | 18:31
   горе пише, че има и други дисциплинарни наказания! Кой знае какви ги е надробил, сега да си сърба попарата! Безобразие е да се държи на такава длъжност лице с такива прояви!
 2. 2020.12.03 | 17:44
  Спрели го юли,, уволнили го декември. Без гражданска уронил престижа на МВР, то пък един престиж, а как го е уронил ,никой не знае освен подалия заповедта. Те за това всеки ще осъжда МВР. Ама после изговилия и подписалия я да плащат, а не министерството
  1. 2020.12.03 | 18:28
   чети внимателно дописката, бре!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет