Задържаха 7 незаконни имигранти, укрити в камион

Граничните власти на ГКПП "Кулата" са задържали 7 души, опитали нелегално да влязат в България, укрити в камион с румънска регистрация.

По документи тирът превозвал новогодишни играчки. Извършена е проверка с рентген, при която граничните полицаи и митническите служители на пункта установили, че в товарното помещение на автомобила се укриват 7 лица. Нелегалните пътници – 5 мъже и 2 жени – са без документи за самоличност, заявили, че са от Сирия, Иран и Афганистан.

Единият от мъжете притежава карта на бежанец, издадена в Гърция.Незаконните имигранти са задържани, образувани са бързи производства по чл. 279 от НК в ГПУ – Петрич, уведомена е районната прокуратура. Срещу шофьора е заведен заявителски материал по чл.280 от НК. Работата по случая продължава.

Коментари

  1. 2020.11.29 | 15:09
    България е предотвратила между 7 и 10 изнасилвания след седмица. Тъпите германски говеда трябва да ни целуват ръка цяла вечност, защото от доста време ги пазим.
  2. 2020.11.29 | 15:01
    Защо са ги задържали? Нека оставят всички от Иран и Афганистан спокойно да се преместят в Германия и да eбaт малоумни германки и "мъжете" им. Те са изявени ксенофили и ислямофили.
  3. 2020.11.29 | 14:53
    В 90% от случаите , шофьора изобщо не знае , че маймуните са в камиона му. Обаче , според западната демокрацията , той е главния виновник.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет