Мъж заплаши да взриви къща с газова бутилка

  • 25 ноември 2020 15:43

  • 440
  • 0
Мъж заплаши да взриви къща с газова бутилка
© pixabay

Семеен скандал в Димитровград прерасна в драма, след като ядосан съпруг заплаши да взриви себе си, жилището и жена си с газова бутилка.

За щастие никой не пострада, след намесата на полицията.

Инцидент с газови бутилки прати жена в болница

Екшънът се е разигра във вторник около 14:40 часа. Тогава в полицията получили сигнал за семеен скандал на улица „Десета“ в града. Изпратеният на място автопатрул е установил, че разпрата е между 52-годишен и 50-годишната му съпруга. При пристигането на униформените мъжът започнал да развива вентила на газова бутилка със запалка в ръка и заплашвал да взриви всичко около него. След преговори с полицейските служители, побеснелият мъж оставил бутилката, хвърлил запалката и се предал, пише Монитор.

Според съседи скандалът станал заради ревност. Мъжът е задържан за денонощие в ареста. Полицаите претърсили жилището, където се разиграла семейната драма. В пристройка към къщата бил открит тайник в дървената облицовка на стената. От него полицаите измъкнали гладкоцевна пушка 12 калибър и 52 патрона за нея. Собственикът не притежавал разрешително за ловното оръжие и боеприпасите.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
440 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини